Det er et hav av nettbutikker som selger smykker på nettet. Det kan føles litt vanskelig å søke seg frem til akkurat det man ser etter, men det gjelder å bruke litt tid på å se gjennom de ulike nettbutikkene.

Hvis det er et spesielt merke innen smykker man er ute etter, så kan det lønne seg å søke opp dette merket først. Hvis det er en bestemt stil man er ute etter, så kan den også søkes opp, slik at man finner en nettbasert butikk som selger akkurat slike smykker man leter etter.

Når man skal shoppe smykker på nett, så kan det lønne seg å ta en titt på nettsidene til Rabattkode 365. Dette er en egen nettside som er laget for å gjøre rabattkoder tilgjengelige for kundene. Hos Rabattkode 365 finner man rabattkoder til mange ulike butikker, blant annet smykkebutikker. Hvis man finner en rabattkode som er tilknyttet nettbutikken man skal handle fra, så trenger man kun å huske på å legge den til før man fullfører kjøpet. På de aller fleste nettbutikkene vil det være et eget felt som skal brukes for å legge inn en rabattkode. Smykkene man kjøper, vil dermed plutselig være enda billigere. Rabatten man får, vil variere, og det kan hende at man får alt fra gratis frakt på kjøpet til et prosentvis avslag i prisen.

Flere kredittkort

Det er ingen tvil om at det virkelig kan lønne seg å handle smykker på nett, i alle fall hvis man ønsker hyggelige priser på det man skal kjøpe. Men vær forsiktig!

Mange er nok klar over at dersom du kjøper en vare som ikke har blitt levert, så kan du kreve disse pengene tilbake fra banken din, dersom reisen eller varen var betalt med et kredittkort. Det færre nok er klar over, er at Visa markedsfører tilsvarende rettigheter også dersom du har betalt et Visa debetkort.