Efva Attling er en svensk smykkedesigner og formgiver. Hun er født 18. februar 1952 og vokste opp i en musikalsk familie i Högdalen, en liten forstad utenfor Stockholm.

Attling designer smykker i atelieret sitt på Södermalm i Stockholm, og hun har flere butikker i Sverige. Hun er også basert i New York. Attling har oppnådd global anerkjennelse for sine smykkedesign. I 2011 mottok hun “Kungl. Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj” for sine smykkedesign og hennes innsats innenfor musikk og mote. Selskapet hennes har en omsetning på 95 millioner svenske kroner og i 2011 åpnet hennes første butikk i New York.

Hollywood-stjernene elsker Efva Attling. Hun kan skryte av en kundeliste som består av Jennifer Aniston, Madonna, Katy Perry og Uma Thurman. Hun er viden kjent for å designe personlige smykker med budskap. Hun benytter seg av materialer som gull, sølv og diamanter.

Attling er basert i New York og er alltid på utkikk etter inspirasjon som hun henter fra moteblader, mennesker på gaten, kunst og arkitektur. Ringene hennes har blitt svært populære, og det er spesielt én ring med et spesielt budskap som har fått ekstra oppmerksomhet. Både Uma Thurman og Katy Perry har kjøpt Attlings ring med budskapet “fuck off” diskret inngravert i metallet.

Personlige budskap

Efva er også kjent for sine lag-på-lag-armbånd. Hun designer smale stilige armbånd med steiner, skinn, friske farger. Kreasjonene hennes oser av overskudd og består av gull, sølv og diamanter i skjønn forening.

Hennes personlige budskap på smykkene og ringene, har blitt hennes varemerke. Det er ifølge henne “powesmykker” som viser hva man vil ha og hva man ikke vil ha, og man kan ha med seg budskapene som en påminnelse i hverdagen. Dette gjør smykkene mer personlige enn mange andre man før har kjøpt, og de er fine å gi bort som gaver til noen man er glad i.