Sommeren tar dessverre slutt for alle en eller annen gang. Plutselig er hverdagen tilbake, og man sitter ved skolebenken eller arbeidspulten nok en gang. De aller fleste av oss klarer virkelig å slappe av i ferien, og man får gjort ting som man ikke får gjort ellers i løpet av året.

Sommeren handler om å nyte livet litt ekstra, få en ekstra dose D-vitamin, og kanskje unne seg litt ekstra god mat. De aller fleste vil nok føle seg ganske vel og opplagt etter endt ferie, men dersom denne følelsen mangler, så er det noen grep man kan ta for å føle seg bedre.

Unn deg det lille ekstra

Sommerværet sliter faktisk på kroppen en god del. Huden blir tørr på grunn av høyere temperaturer og solen. Selv om brunfargen har satt seg i løpet av ferien, så kan det hende at huden trenger litt ekstra god pleie en stund fremover. Litt ekstra pleie av huden vil også føre med seg noe positivt, for huden vil bare stråle enda mer. Pleie av huden er viktig, og man vil helt klart føle seg bedre. Det er mulig å kjøpe mange forskjellige kremer som kan hjelpe til med dette. Det har også dukket opp flere gode oljer på markedet, som skal brukes til nettopp å friske opp og pleie en hud som trenger det.

Almanakk

Et finere smil

Det er ikke bare huden som trenger litt ekstra oppfølging etter sommeren. Det kan også være på tide med en sjekk av tennene. Dessverre er det slik at tennene våre blir ganske slitt i løpet av et år. Det kommer blant annet av mat og drikke som vi får i oss. Verstingene for tennene er brus, kaffe, te og rødvin. Disse kan fort sette flekker på tennene, og plutselig mangler det selvsikre smilet man vanligvis har. Det er heldigvis noe man kan gjøre med dette også, og det er tannbleking. Tannbleking er noe som kan gjøres hos tannlegen, eller så er det nå mulig å gjøre det hjemme. Det finnes flere ulike hjemmeblekingspakker å få kjøpt, og på bare noen minutter vil tennene igjen være strålende hvite.

Pynt opp hverdagen

Det er ikke bare kroppen som skal være i fokus når man ønsker å føle seg litt freshere. I løpet av ferien er det godt mulig at man har kjøpt inn noen nye klær, som helt klart vil gjøre at man føler seg mer fresh når hverdagen plutselig er tilbake. Litt nytt tilbehør kan rett og slett sette prikken over i-en på et nytt antrekk, og selvfølelsen vil bli enda bedre. Noen enkle, flotte smykker kan pynte opp ethvert antrekk, og det beste er at det ikke trenger å koste så mye heller. Det er selvfølgelig viktig å finne noen smykker som passer godt til antrekket man har i tankene, slik at det ser gjennomført ut. Et godt tips er å kjøpe noe som er anvendelig til mye, slik at samme smykke kan brukes til flere forskjellige antrekk.