Smykker og andre accessorier er noe mange velger å bruke for å fremheve sin helt egne motestil og skille seg ut fra mengden. Visste du at dine tenner på samme måte kan fremheve din egen personlighet gjennom et skinnende smil? Hva med å matche dine smykker med en tannbleking fra Dentway?

I følge FDA er tannbleking en prosess som gjenoppretter tennenes naturlige hvite nyanse. Tannbleking er heller ikke en moderne oppfinnelse, ettersom romerne benyttet en tannblekingsmetode som blant annet omfattet urin og geitemelk … Tannbleking er en enkel og trygg prosess med få bivirkninger: Noen kan oppleve noe ising i tennene etter blekingen, men dette kan i stor grad unngås ved å benytte produkter med høyt fluorinnhold og skånsomme blekeprodukter dersom du vet at du har sensitivt tannkjøtt.

Misfarging og aldring av tennene

Misfarging og slitasje på tennene skjer over tid når man har rukket å komme forbi ungdomsårene, ettersom tannemaljen blir mer porøs når mineralstrukturen i tennene endres. Hos barn er tennene naturlig hvite, siden mineralstrukturen fremdeles er intakt. Inntak av mat og drikke med høy PH-verdi er selvsagt med på å slite ned og misfarge tennene, og deretter fremskyndes tennenes aldringsprosess. Syreholdige drikker, som kaffe, te, rødvin og brus blir ofte nevnt som eksempler på moderne hverdagsprodukter som sliter på tannemaljen og misfarger tennene, men andre ting, som røyking, snusing og inntak av visse medisiner kan også fremskynde aldringsprosessen.

Smil

Bleking hos tannlege

Å bleke tennene hos tannlegen er en vanlig, dog noe kostbar metode for å få tilbake sine naturlig hvite tenner. Fremgangsmetoden er veldig lik den man benytter selv ved bleking hjemme, med unntak av at tannlegen spesialformer tannskinnen etter dine tenner. Ellers er prosessen identisk, med blekemiddel og tannskinner over tannraden din — og resultat er da også like hvite og skinnende tenner. Forskjellen ligger naturligvis i prisen. Vanlig pris hos tannleger og tannklinikker i Norge for tannbleking ligger mellom 3000 og 5000 norske kroner.

Bleking med Dentway

Dentway tilbyr derfor et rimeligere og enklere alternativ til å bleke tennene hos tannlegen. Med et selvblekingssett fra Dentway får du alt du trenger for å oppnå tannbleking av profesjonell kvalitet hjemme, uten de høye kostnadene eller det ekstra stresset ved å bestille time hos tannlege eller tannklinikk.

Bleking med Dentway gir deg altså alle fordeler som profesjonell bleking hos tannlegen gir deg. Dette innebærer at blekemiddelet trenger inn gjennom tannemaljen og i det som kalles for tennenes dentin. Dentin er kanalen som forbinder emaljen med bløtvevet i tannkjøttet. Blekemiddelet består blant annet av stoffet karbamidperoxid, som er det kjemiske stoffet som faktisk bleker tennene dine til en hvitere nyanse.

Dentway tilbyr tannbleking i form av flere ulike pakker, og Starter Kit Instant White er et meget solid og rimelig utgangspunkt. Med denne pakken får du det du trenger for å oppnå hvitere tenner på en skånsom og trygg måte uten bivirkninger.

I likhet med smykker, edelstener og andre accessorier, kan dine tenner være skinnende, rene og inspirerende. Med tannbleking fra Dentway får du med andre ord et ekstra fortrinn når det gjelder hvordan du presenterer deg selv.