For hver sesong i løpet av året så er det slik at det blir satt nye trender i moteverden. Det settes ikke trender bare for klær og sko, men også for tilbehør som er naturlig å bruke i de bestemte årstidene. På sommeren er det for eksempel mest naturlig at det er solbriller og smykker som kommer frem i motelyset.

handle-klaer

Hodepynt

Når det kommer til høsten, er det flere ulike typer tilbehør som gjerne dukker opp. Blant dem finner vi i år litt spreke hodeplagg. Hodeplagg er jo naturlig å begynne å bruke, da det fort blir kjølig om kveldene, og det er lurt å holde seg varm. Hodeplagg tenkes ofte på som noe stygt, men nødvendig, men slik er det ikke i år. Hodeplaggene som skal brukes i høst, skal virkelig bli lagt merke til. Her snakker vi paljetter og fjær og stener i spreke farger. Når det kommer til luene, er det den klassiske bereten som er høstens mest trendy lue. Den må gjerne være pyntet med unike detaljer, slik som nagler eller paljetter. Når det kommer til stoffet, er det bare å velge og vrake. Bereten kan brukes i både bomull, ull, fløyel eller en god blanding. Når det kommer til utforming, kan bereten være alt fra strikket til heklet. Det er med andre ord en helt verden å sette seg inn i når det kommer til bereten. For virkelig å sette prikken over i-en så kan det være at man finner en beret som er pyntet med en sløyfe. Sløyfer er nemlig også meget fremtredende i motebildet i høst.

Annet enn jakker

Høsten kan være en vanskelig tid å kle seg. Det er noen ganger for varmt med en jakke, men noen ganger også for kaldt. I moteverdenen i høst er det tydelig at de har funnet en løsning for dette. Det er nemlig blitt stort å bruke en cape istedenfor en jakke. En cape er et enkelt plagg å bare hive over et hvilket som helst antrekk, og det er også enkelt å kombinere en cape med annet tilbehør. Et fint lite belte kan enkelt settes i kombinasjon med capen for å piffe opp antrekket litt. En liten clutch eller lommebok kan også se stilig ut hvis fargene matcher capen.

Og når beltet først er nevnt, så er det også et utrolig trendy plagg å bruke i løpet av høsten. De fleste tenker på belter som noe praktisk som kun brukes til bukser, men slik er det ikke alltid. Et fint belte kan brukes i kombinasjon med kjoler, topper og jakker. Det gjelder bare å være kreativ.

Smykker og hatter

Litt mer klassiske tilbehør på moten i høst er enkle smykker og hatter. Det er mange flotte sorte hatter å finne i butikkene om dagen, og de er gjerne laget i ull for å gi litt ekstra varme. Når det kommer til smykker, er det tydelig at det enkleste nå har blitt det beste, og når det kommer til fargen, er det gull som gjelder.